Неканен гост в студиото на Стани богат, Билалов го нападна

https://mreja.bg/komentar/nekanen-gost-v-studioto-na-stani-bogat-bilalov-go-napadna/55574 Mreja.bg
Неканен гост в студиото на Стани богат, Билалов го нападна

В студиото на Стани богат се разигра комична случка, която развесели зрителите, както и участникът седнал на стола и водещия Михаил Билалов. Той реагира импровизирано и не по сценарии, след като неканен гост буквално влетя в студиото и започна да каца на участника.


Мухата на няколко пъти разсейваше и тормозеше госта на предаването – адвокат на свободна практика, което предизвика гнева на водещия. Летящият натрапник кръжеше около госта, докато Билалов се опитва да разговаря с него.


Той се обърна към адвоката и му заяви, че нещо я привлича, но не знае точно какво. След което допълни, че мухи-винарки имат често в студиото.


Адвокат Петров се чудеше как да реагира, последва неколкократно гонене на мухата и правене на забавни физиономии.


Двамата решиха да продължат играта, но насекомото не спираше да „изучава“ адвоката, като водещият заяви, че не може да отдели поглед от нея и се пошегува с репликата „да не правим от мухата слон“.


При следващата появя на летящия гост, Билалов не издържа и каза, че ще стане и ще й цапне един. Той замахна, но не стана ясно дали успя да я неутрализира. Все пак с бързата си реакция и забавен подход, водещият предизвика бурни аплодисменти от публиката.


Източник: blitz.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.