Меркел се разтрепери на официалната церемония по назначавене на нов министър в Берлин (Видео)

https://mreja.bg/komentar/merkel-se-raztreperi-na-oficialnata-ceremoniya-po-naznachavene-na-nov-ministar-v-berlin-video/78179 Mreja.bg
Меркел се разтрепери на официалната церемония по назначавене на нов министър в Берлин (Видео)


Германският канцлер Ангела Меркел се разтрепери на официалната церемония по назначаването на новия министър на правосъдието в Берлин тази сутрин, пише Bild.de.

Заедно с президента Франк-Валтер Щайнмайер в официалната резиденция на президента Ангела Меркел беше заснета с ръце пред гърдите, а краката й изглеждаха видимо треперещи.

Видеото е публикувано от Bild заедно с информация за случилото се.

Мъж й поднася вода, но тя я отказва.

По-късно днес тя трябва да отлети за Япония за срещата на Г-20.

Спекулациите за здравословни проблеми на Ангела Меркел се появиха, след като тя бе забелязана да трепери на церемонията по посрещането на новоизбрания украински президент Владимир Зеленски в Берлин миналата седмица. На последвалата пресконференция 64-годишната Меркел обясни състоянието си с дехидратация.

„Изпих поне три чаши вода, от които очевидно имах нужда, а сега съм много добре“, каза тя.

Според редица коментари в медията, причината този път може да е била адската топлинна вълна, обхванала Германия и Европа този месец.

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.