Мъжът, задържан за убийството на майка си, я пребил, по тялото й имало и прободни рани

https://mreja.bg/komentar/mazhat-zadarzhan-za-ubiystvoto-na-mayka-si-ya-prebil-po-tyaloto-y-imalo-i-probodni-rani/78422 Mreja.bg
Мъжът, задържан за убийството на майка си, я пребил, по тялото й имало и прободни рани


Мъжът, убил майка си в Кюстендил, й е нанесъл и побой. По тялото на 72-годишната жена са открити и прободни наранявания, казаха от полицията. Убийството е извършено днес, посочиха от прокуратурата. От там не съобщиха извършителят да е имал някакви криминални деяния до този момент.

Срещу 49-годишния мъж ще бъде повдигнато обвинение по чл. 116 от НК. След изтичане на първоначалната мярка за неотклонение, от държавното обвинение ще внесат искане за постоянно задържане, казаха още от прокуратурата, предаде БТА.

И в момента текат разпити на свидетели и хора, които имат отношение към случая, допълниха от прокуратурата.

Убийството е извършено днес преди обяд. То е било разкрито, след като в полицията в Кюстендил постъпил сигнал, че приятели на жената нямат връзка с нея, а жилището й е заключено. Адресът бил посетен от полицаи и служители на Регионалната служба "Пожарна безопасност и защита на населението". При влизането служителите открили мъртва 72-годишната жена. След по-малко от час е задържан 49-годишният й син, който е извършил престъплението, допълниха от полицията.

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.