Мъж засне жена си на плажа, никога няма да забрави какво видя на снимката после…

https://mreja.bg/komentar/mazh-zasne-zhena-si-na-plazha-nikoga-nyama-da-zabravi-kakvo-vidya-na-snimkata-posle/55546 Mreja.bg
Мъж засне жена си на плажа, никога няма да забрави какво видя на снимката после…

Щастлив бъдещ баща е заснел бременната си жена на плажа на фона на океана. Докато правил снимката той бил концентриран над нея и едва по-късно видял какво е уловил обективът му.


Случилото се определено е незабравимо и ще го помнят цял живот.


Като прегледали снимката с любимата си Анджелина Мозер, която е бременна в 6-тия месец те с изненада видели делфин, който точно скача от океана.


Красивият кадър ги прави много щастливи и са благодарни на делфина, че е скочил точно в този момент. Приемат го, като добър знак за бъдещето им. Споделят, че това за тях е незабравим момент и е израз на любовта им. След време с радост ще разказват на детето им за случилото се.


Делфините са едни изключително умни и дружелюбни животни. Те обичат да общуват с хората, както и да бъдат галени. Често правят акробатични номера в близост до хора или просто плуват в тяхната посока.


Красивите бозайници достигат тегло от близо половин тон, а дължината им е между 2 и 5 метра. Продължителността на живота им е около 25-30 години.


Източник: blitz.bg
 

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.