Майката на Жоро Плъха: Синът ми не е влизал в къщата на д-р Димитров да краде

https://mreja.bg/komentar/maykata-na-zhoro-plaha-sinat-mi-ne-e-vlizal-v-kashtata-na-d-r-dimitrov-da-krade/78443 Mreja.bg
Майката на Жоро Плъха: Синът ми не е влизал в къщата на д-р Димитров да краде


Синът ми не е влизал в имота на доктора, за да краде. Той си е минавал по улицата и д-р Димитров го е застрелял. Има записи от камера. Това заяви майката на жертвата Жоро Джевизов-Плъха пред журналисти преди началото на днешното разпоредително заседание по делото. За трети пореден път се стигна до отлагането му заради отсъствието на адвокат Денис Хюсеин, упълномощен от жената на Плъха да я представлява в процеса.  В молбата си за отсрочване на делото правистът е поискал срок да представи документи за уважителното си отсъствие. В противен случай ще му бъде наложена глоба от 1000 лева, реши съдия Весела Евстатиева.

Прокурорът Георги Пенев и адвокат Красимир Елдъров, защитник на близките на Плъха, настояха заседанието да се проведе въпреки отсъствието на адвокат Хюсеин.

"От пълномощното му не е видно нито мястото, нито датата на сключването", посочи обвинителят. Двамата адвокати на д-р Иван Димитров предоставиха на съда да реши. Следващото заседание бе насрочено за 18 юли. Пловдивският рентгенолог е обвинен в убийство при превишаване на пределите за неизбежна отбрана и за незаконно притежаване на пистолет "Валтер" и 17 патрона.

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.