Магазините в Северно Косово от днес отново работят

https://mreja.bg/komentar/magazinite-v-severno-kosovo-ot-dnes-otnovo-rabotyat/78394 Mreja.bg
Магазините в Северно Косово от днес отново работят


Магазините в Северно Косово, които бяха затворени два дни в знак на протест заради търговската блокада и митата от 100 процента, въведени от косовските власти върху стоките, внасяни от Сърбия, днес отново работят, съобщи Танюг, цитирана от БТА.

Представители на Сдружението на стопанските дейци от Северно Косово снощи постигнаха договор магазините, аптеките, ресторантите, който в предишните два дни бяха затворени, от днес отново да започнат да работят.

Директорът на болницата в Косовска Митровица Милан Иванович заяви днес, че ситуацията в здравния център е тревожна, но се полагат усилия снабдяването да се нормализира, което в тези условия е трудно.

Той каза за сръбската национална телевизия РТС, че за пациентите се полагат адекватни грижи, но липсват някои разтвори, обезболяващи и антибиотици.

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.