Късметлия от София спечели Форд Фиеста от "Тото 2 - 6 от 49"

https://mreja.bg/komentar/kasmetliya-ot-sofiya-specheli-ford-fiesta-ot-toto-2-6-ot-49/78521 Mreja.bg
Късметлия от София спечели Форд Фиеста от "Тото 2 - 6 от 49"


Днес екипът на Български спортен тотализатор организира специално събитие в София. Поводът бе връчването на ключовете за чисто нов автомобил Форд Фиеста. Прекрасното и удобно возило бе спечелено в 40-и тираж от Втори тото шанс на играта „Тото 2 – 6 от 49“. Освен ключовете за автомобила от СПОРТ ТОТО раздадоха още много допълнителни награди. Музикални изпълнения и специалната ТОТО томбола превърнаха деня в празник за всички присъстващи. Клубът по бойни спортове „Левски София“ представи спортна демонстрация по бокс. Имаше още един повод за радост, тъй като тото пунктът, който се намира в непосредствена близост, стана на 30 години. Той е един от най-късметлийските в цяла София.

Щастливецът, който си спечели страхотния автомобил е Николай Стоичков. Той е на 37 години от град София. Николай разказва, че не е редовен играч, но обича да пуска фиш, когато има някакъв специален повод. Преди рождения си ден той решава да попълни една колонка със 7 числа в играта „Тото 2 – 6 от 49“. Навръх празника си получава имейл от Български спортен тотализатор, че вече е собственик на прекрасен и удобен автомобил. „Това е най-хубавият подарък, който някога съм получавал за рождения си ден“, споделя още късметлията. Николай смята, че автомобилът ще му върши страхотна работа в града. „Ще продължавам да участвам в игрите на СПОРТ ТОТО, както винаги досега – онлайн“, завършва щастливият печеливш.

Ключовете от автомобила връчи г-жа Василка Георгиева – зам. директор на

софийска регионална дирекция на БСТ. „Честито на късметлията и пожелавам на всички участници в игрите на Български спортен тотализатор много печалби! Джакпотите в игрите на СПОРТ ТОТО растат непрекъснато и се надявам следващият милионер да пусне фиша си именно в този пункт“, каза г-жа Георгиева.

Големият щастливец от специалната ТОТО томбола бе Ана Николова, която успя да си спечели ваучер за един месец безплатни тренировки в боен клуб „Левски София“. Тя успя да зарадва и други 10 късметлии със специални подаръци, които бяха подготвени от Български спортен тотализатор.

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.