Каракачанов: Явно от "Атака" не желаят да работят с НФСБ и ВМРО, затова ги освобождаваме

https://mreja.bg/komentar/karakachanov-yavno-ot-ataka-ne-zhelayat-da-rabotyat-s-nfsb-i-vmro-zatova-gi-osvobozhdavame/79225 Mreja.bg
Каракачанов: Явно от "Атака" не желаят да работят с НФСБ и ВМРО, затова ги освобождаваме


"Поискахме справка от Народното събрание относно участие на депутатите в гласуванията. Тя показа, че лидерът на "Атака" Волен Сидеров е участвал в 252 от 8173 гласувания, което е 3,7%. Той се изключва заради недостатъчно участие в работата, както и Павел Шопов, и Десислав Чуколов водят посотоянна кампания срешу партньорите си, кампания на оклеветяване. 

"Повече от една година коалицията Обединени патриоти не работи. Системен саботаж, атаки персонални първо срешу валери Симеонов, след което срещу мен персонално, срещу колеги. истината е, че така не става. Не само полтиическите граници бяха нарушени, бяха нарушени човешките", заяви лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов.

"Явно колегите от "Атака" не желаят да работят с НФСБ и ВМРО, затова ние ги освобождаваме от това задължение - нека плуват в свободния океан", допълни той.

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.