Каракачанов: Дават вредни съвети за Су-25, или си мъж и имаш гащи, или нямаш

https://mreja.bg/komentar/karakachanov-davat-vredni-saveti-za-su-25-ili-si-mazh-i-imash-gashti-ili-nyamash/78219 Mreja.bg
Каракачанов: Дават вредни съвети за Су-25, или си мъж и имаш гащи, или нямаш


Когато видях, че общото ни предложение с министъра на икономиката Емил Караниколов за ремонта на Су-25 не е подписано от двама експерти от неговото ведомство, ми стана ясно, че някой там дава вредни или некомпетентни съвети. В края на краищата или си мъж и имаш гащи, или нямаш. Така министърът на отбраната Красимир Каракачанов коментира разнобоя си със своя колега Емил Караниколов по отношение на ремонта на самолетите Су-25 в Беларус. Той е категоричен, че санкциите за Беларус били "само по отношение на вътрешни репресии" и не засягали възстановяване на бойните способности на натовски държави, каквито са аргументите на Караниколов срещу договора с бившата съветска република.

Според Каракачанов страната ни няма време да чака 2 г., докато заводът "Авионамс" придобие лицензите от Русия за ремонт на Су-25. Още юли-август догодина и четирите летящи самолета от този тип ще бъдат на земята, тъй като ресурсът им ще е изтекъл. А армията ни ще загуби способностите си.

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.