Изненада: Путин стреля със снайпер, вижте по какво

https://mreja.bg/komentar/iznenada-putin-strelya-sas-snayper-vizhte-po-kakvo/55805 Mreja.bg
Изненада: Путин стреля със снайпер, вижте по какво

Президентът на Русия посети лично военния полигон в Рязанска област. Той е отишъл на място, за да види как протича процесът по мобилизиране на войниците и тяхната подготовка. Също така неговата поява, главнокомандващия на въоръжените сили е вдигнал духа на войниците.

На полигона той е станал свидетел на цялостната подготовка на войниците, като са проведени учения по огнева, тактическа, медицинска и инженерна дейност. Войниците демонстрирали пред президента и умения по близък ръкопашен бой с пълно бойно снаряжение.

Министърът на отбраната Сергей Шойгу е докладвал там на Владимир Путин за ситуацията около военните действия.

Именно на военния полигон Путин е посетил и тактическо стрелбище, в което се тренират войниците на стрелба в всякакви условия. Провежданите обучения са от военни, преминали през реални военни действия.

Президентът е тествал стрелба с известната пушка Драгунов, като е произвел няколко изстрела с нея.

По официалната информация обучението се провежда интензивно и всеки мобилизиран войник ще премине тренировъчна стрелба с най-малко 600 изстреляни патрона и 5 гранати.

От един месец в Русия е обявена мобилизация в следствие на президентски указ, като според властите запасняците ще се използват за охрана на 1000 километровия фронт и други територии в Украйна.

Източник: dir.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.