Играй с малко, печели много от „ТОТО ДЖОКЕР“

https://mreja.bg/komentar/igray-s-malko-pecheli-mnogo-ot-toto-dzhoker/78387 Mreja.bg
Играй с малко, печели много от „ТОТО ДЖОКЕР“


Страхотни печалби със залог от 20 стотинки

Вече повече от 62 години игрите на Български спортен тотализатор дават възможност на своите почитатели да направят живота си по-хубав. „ТОТО ДЖОКЕР“ е едно от най-примамливите предложения на тотото, защото дава шанс на всички, които решат да включат в него да грабнат невероятни печалби и то срещу минимален залог от 20 стотинки. В неделния 52-и тираж на играта петима късметлии си поделиха джакпота от 52 159 лева. От тотализатора предвиждат за четвъртък той да достигне 30 000 лева.

Радостта да спечели от „ТОТО ДЖОКЕР“ наскоро изпита и Диан Жилиев, чийто късмет му донесе сумата от 56 258 лева.Той е на 39 години, от гр. София и развива собствен бизнес в IT сектора. Късметлията разбира, че е спечелил, когато проверява фиша си онлайн. „Когато видях усмихнатото човече, не можах да повярвам“, споделя щастливецът. Той казва, че е изключително щастлив от печалбата. Диан участва редовно в игрите на Български спортен тотализатор. Споделя, че има любими числа, които са свързани с рождените дати на съпругата и децата му. Със спечелената сума ще отиде на екскурзия с цялото семейство и ще ремонтира дома си. Диан ще продължи да участва в игрите на СПОРТ ТОТО, а голямата му цел е джакпотът в играта „Тото 2 – 6 от 49“.

Друг късметлия от „ ТОТО ДЖОКЕР“ е Георги Георгиев. Той успява да грабне пет страхотни печалби в рамките на една година. Общата им сума за 12 месеца достига 95 000 лева. Георги е много щастлив и споделя, че късметът го съпътства през целия му живот. Печелившият разкрива, че не пропуска тираж, дори когато трябва да пътува някъде. Късметът му се оказва заразен, защото още няколко от неговите приятели грабнали невероятни печалби само срещу 20 стотинки. Георги казва, че формулата за успех е редовно участие и вяра в късмета. „Шансът трябва да го търсим, а не да чакаме той да ни намери“, споделя щастливецът. С печалбата смята да направи ремонт на дома си, да си купи нова кола и да отиде на екскурзия. Георги с удоволствие участва в игрите на тотализатора, защото знае, че дори и да не спечели, подпомага българския спорт.

От СПОРТ ТОТО напомнят на всички почитатели, както на моментните, така и на числовите игри да представят своята карта ТОТО КЛУБ, когато правят залози. Тя им дава възможност да трупат бонус точки за страхотни допълнителни печалби.

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.