Цветанов: Когато минат следващи избори, ще може да се сравнява

https://mreja.bg/komentar/cvetanov-kogato-minat-sledvashti-izbori-shte-mozhe-da-se-sravnyava/78537 Mreja.bg
Цветанов: Когато минат следващи избори, ще може да се сравнява


“Оттук нататък в чисто организационна дейност няма да участвам, няма да отговарям за предизборните щабове и да участвам в тях. Мисля, че когато минат съответните избори, ще може вече да се сравнява.” Това заяви пред журналисти Цветан Цветанов след края на рекордно краткия конгрес на ГЕРБ, който го освободи по негово желание от всички ръководни длъжности в партията, включително като шеф на националния предизборен щаб.

Относно критиките на лидера Бойко Борисов към оргнизациите в Плевен и Пловдив Цветанов заяви: “Не давам мнение вече по организационни въпроси, защото това не е от моята компетентност.”

“Да не си говорим сготвен-несготвен. Важното е, че всичко мина доста по-цивилизовано, отколкото може би са очаквали някои. Аз съм лоялен човек и винаги ценя хората, с които съм работил. Тук, в залата видях толкова много приятели и им благодаря за всичко, което сме направили”, изтъкна доскорошният втори човек в ГЕРБ.

От 17 юни Цветанов вече работел. “В момента съм в процедура за създаването на център за евроатлантическа дейност, с анализи, прогнози и по тема сигурност. Плановете ми са да бъда повече със семейството си, защото през всичко тези години отсъствах много”, сподели той.

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.