"Челси" се изгаври с Мората в "Туитър"

https://mreja.bg/komentar/chelsi-se-izgavri-s-morata-v-tuitar/78524 Mreja.bg
"Челси" се изгаври с Мората в "Туитър"


"Челси" и "Атлетико" Мадрид се разбраха за трансфера на нападателя Алваро Мората, съобщиха от двата клуба. Контрактът на 26-годишния Мората с "дюшекчиите" ще влезе в сила през следващото лято, когато изтече 18-месечния срок на преотстъпване от лондончани.

След финализирането на трансфера от "Челси" пожелаха късмет на Мората с пост в Туитър.

Малко след раздялата с испанеца, "сините" споделиха пост, свързан с Лофтъс-Чийк, а текстът към него гласи: "Още добри новини", съобщава Би Ти Ви.

Заядливото съобщение на "Челси" не мина незабелязано, а феновете в социалната мрежа побързаха да се позабавляват на гърба на лондонския клуб.

Мората се завърна в родината си в края на януари, като през пролетта записа 17 мача с 6 гола и 1 асистенция за "червено-белите". Според неофициална информация "Атлетико" ще заплати около 55 милиона евро за правата на испанския национал.

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.