Британски студенти плащат 700 паунда за луксозна вила в България, откриват заковани прозорци и позеленял басейн

https://mreja.bg/komentar/britanski-studenti-plashtat-700-paunda-za-luksozna-vila-v-balgariya-otkrivat-zakovani-prozorci-i-pozelenyal-baseyn/78205 Mreja.bg
Британски студенти плащат 700 паунда за луксозна вила в България, откриват заковани прозорци и позеленял басейн


Студенти от Великобритания са платили 700 паунда за луксозна вила в България. В нея исклаи да отпразнуват завършването си. Пристигнали на 9 юни и планували да останат 6 дни.

На мястотото обаче открили сграда със заковани прозорци, зелен полуизпразнен басейн и пералня в градината, разказа "Дейли мейл".

Групата платила за квартира с частен басейн, барбекю и гледка към морето. . Входната врата била запречена с кабели и дървета, а барбекюто било неизползваемо, разказват студентите.

Вилата също така не била на обещаната локация, а на 13 километра от посочения адрес. Студентите били принудени да търсят хотел и да прекарат деня си с куфарите на плажа, след като сайтът за настаняване не им предложил добри алтернативи.

22-годишна студентка споделя, че всички в групата са се вълнували за почивката, но пристигането във вилата в България било кошмар заради изоставения вид на мястото.

Те избрали локацията заради близостта му със Стария Несебър, който е в списъка на ЮНЕСКО, но когато пристигнали на летището в Бургас в 5 часа сутринта им казали, че посоченият адрес не съществува.

Вилата всъщност се намирала в Свети Влас без магазини, ресторанти или плажове в близост. 

Към днешна дата студентите успели да получат пълно възстановяване на средствата.

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.