България като Чехия и Румъния - букмейкър стана спонсор на лигата

https://mreja.bg/komentar/balgariya-kato-chehiya-i-rumaniya-bukmeykar-stana-sponsor-na-ligata/78724 Mreja.bg
България като Чехия и Румъния - букмейкър стана спонсор на лигата


Българската компания за спортни залагания efbet официално стана спонсор и даде името на българското футболно първенство най-малко за следващите две години.

Това бе съобщено на пресконференция, на която присъстваха изпълнителният директор на БФС Борислав Попов, управителят на фирма “Футбол Про Медия” Атанас Караиванов и маркетинг мениджърът на efbet Емил Кънев.

“Футбол Про Медия” започна своята работа след една криза в първенството през ноември 2012 година. Имахме договор за 1 година, после друг за 3. Преминахме през доста трудни моменти, но мисля, че създадохме стабилност в отношенията с БФС и клубовете. Има и сигурност в плащанията. Има и нещо, което през годините липсваше - това бе генералният спонсор на първенството”, коментира Караиванов.

“Новото първенство ще се казва efbet Лига. Трябваше в кратки периоди да създадем лого, което да отговаря на нивото на футбола, а също и на европейските нива. Мисля, че се получи страхотно. Много е важно как изглежда един продукт. Ще работим с колегите за създаването на по-добра “шапка” на този продукт”, каза Емил Кънев.

“В Румъния местният шампионат се казва Лига 1 Betano, а в Чехия - Fortuna 1 Лига. И двата генерални спонсора са компании за залагания, така че това не е прецедент”, допълни той.

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.