АПИ: Комитетите от Драгичево и Мала Кория заедно трябва да решат за пътя през Владая

https://mreja.bg/komentar/api-komitetite-ot-dragichevo-i-mala-koriya-zaedno-tryabva-da-reshat-za-patya-prez-vladaya/78191 Mreja.bg
АПИ: Комитетите от Драгичево и Мала Кория заедно трябва да решат за пътя през Владая


Утре - 28 юни, в 9,30 ч. Агенция „Пътна инфраструктура“ организира работна среща с Инициативните комитети от Драгичево и Мала Кория по повод организацията на движение по път I-1 през Владая. Жителите на Драгичево желаят да се запази реверсивното движение с осигуряване на две ленти за движение за София сутрин, с което се подобрява пропускателната способност в отсечката, а жителите на Мала Кория настояват то да се премахне, съобщават от пресцентъра на Агенция "Пътна инфраструктура".

Агенция „Пътна инфраструктура“ предлага в диалог с инициативните комитети да се реши въпросът, защото е неприемливо две съседни населени места, които са на разстояние около 9 км едно от друго, да не могат да постигнат съгласие и да предприемат блокиране на натоварен пътен участък, застрашаващи безопасността на движение на всички останали шофьори. На срещата е поканен и кметът на район Витоша Теодор Петков.

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.