Афганистанският Нострадамус с шокиращи предсказания за Европа и света

https://mreja.bg/komentar/afganistanskiyat-nostradamus-s-shokirashti-predskazaniya-za-evropa-i-sveta/55763 Mreja.bg
Афганистанският Нострадамус с шокиращи предсказания за Европа и света

Математикът от Афганистан Седик Афган, известен и като афганистанския Нострадамус смята, че 3-та световна война няма да има през следващите няколко години.


За сметка на това предстоят други големи размествания, като разделения на САЩ и „падане на Европа в краката им“. Той използва числа, за да предсказва бъдещото и да вижда важни събития, които ще се случат. Смята се, че той е предсказал разпада на Съветския съюз, както и нападението със самолети на кулите близнаци в Ню Йорк.


Дори се приписва и на него предсказанието за първия чернокож президент на САЩ в лицето на Барак Обама.


Афган смята, че е възможно да започне 3-та световна война, но това може да се случи едва след 2025-та година. Според него тя няма да е ядрена, но с пълна сила ще се използват модерните технологии и кибератаките.


Той предсказва, че следващият президент на Руската федерация ще е роден през 72-ра година, а за САЩ вижда проблеми след 2025-та и дори разцепване на Севера и Юга.


За Европа и ЕС прогнозира икономически колапс съвсем скоро и смята, че тогава Старият континент ще падне в краката им.


Той е известен и с радикалния си възглед, че Коронавирусът е биохимично оръжие и се разпространява с помощта на сателити от космоса.


Източник: lupa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.