121 служители от Монтана са наградени за 140-годишнината на МВР

https://mreja.bg/komentar/121-sluzhiteli-ot-montana-sa-nagradeni-za-140-godishninata-na-mvr/78456 Mreja.bg
121 служители от Монтана са наградени за 140-годишнината на МВР


Гости на празничните прояви на ОДМВР Монтана бяха зам.-областният управител Нина Петкова, кметът на община Монтана Златко Живков, административният ръководител на Окръжна прокуратура Нина Борисова, директорът на Териториална дирекция ”Национална сигурност” Езекия Езекиев, директорът на Регионална дирекция „ПБЗН” комисар Венцислав Райков и началникът на Зонално жандармерийско управление- Монтана гл. инспектор Илиян Кънчев.

Служителите на ОД МВР Монтана отбелязоха професионалния си празник и 140-ия юбилей на вътрешното министерство с празнична церемония по поднасяне на венец на паметника на загиналите във войните в гр. Монтана и тържествено събрание в областната дирекция.

За високи резултати и съществен принос при изпълнение на конкретна професионална задача тази година с наградата „писмена похвала” са отличени 101 служители на ОД МВР Монтана.

59 служители са наградени от директора на ОДМВР Монтана ст. комисар Пламен Томов, 1 – от зам. директора Цветомил Христов и 41 – от началниците на 4-те Районни управления в Монтана, Лом, Берковица и Вършец. По случай професионалния празник награди получиха 14 служители на Регионалната дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението” Монтана. С „писмена похвала” от вътрешния министър е награден инспектор Михаил Михайлов от сектор „Пожарогасене и спасителна дейност” на РДПБЗН. 8 пожарникари и спасители са отличени от директора на ГДПБЗН гл. комисар Николай Николов, сред тях и директорът на местната структура комисар Венцислав Райков. От зам.директора на ГДПБЗН са наградени 2-ма служители, 2-ма – от директора на дирекция „Оперативни дейности” и 2-ма – от директора на дирекция „Критична инфраструктура, превенция и контрол”.

В знак на уважение към денонощния полицейски труд от името на областния управител г-жа Нина Петкова/зам.областен управител/ връчи предметна награда на служителите на група „Оперативен анализ и полицейска статистика” при ОД МВР Монтана - автомат за вода /диспенсър/.

Традиционната награда на община Монтана тази година кметът Златко Живков присъди на криминалиста от РУ Монтана Николай Георгиев. Подареният хладилник ще бъде използван от всички служители на РУ Монтана. В привествието си към състава г-н Живков пожела на все по-младият и амбициозен екип да работи добре, като защитава авторитета на вътрешното министерство и благодари за оказаното съдействие от органите на реда при извършването на 120 ремонтни дейности през годината на територията на общината.

Гости на празничните прояви на ОДМВР Монтана бяха зам.-областният управител Нина Петкова, кметът на община Монтана Златко Живков, административният ръководител на Окръжна прокуратура Нина Борисова, директорът на Териториална дирекция ”Национална сигурност” Езекия Езекиев, директорът на Регионална дирекция „ПБЗН” комисар Венцислав Райков и началникът на Зонално жандармерийско управление - Монтана гл. инспектор Илиян Кънчев.

Поздравителни адреси към състава бяха представени на тържественото награждаване на постигналите високи резултати през годината служители. В приветствието си гл. секретар на МВР гл. комисар Ивайло Иванов изказа благодарност за добросъвестната и всеотдайна работа и призова служителите да продължат традициите, като с труда и професионализма си гарантират правовия ред, защитават правата и свободите на хората, сигурността и спокойствието на българските семейства.

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.