Мрежа

Кирил Петков на мистериозна нощна визита в…

0 536

Служителите на рецепцията останали шашнати от поведението му

Премиерът хвърли в шаш служителите на луксозен столичен хотел с мистериозната си нощна визита.

 

Това става ясно от разказите на служители и гости на хотела. Всички те останали изненадани от странното поведение на Кирил Петков.

 

Броени минути преди полунощ, два от джиповете на НСО паркирали на столичния булевард „Витоша“. Припомняме, че премиерът вече ходи навсякъде с тях.

 

Именно от един от джиповете слязъл Кирил Петков. Заедно с няколко от бодигардовете си, той влязъл във фоайето на хотела. За сметка на това шофьорите останали да го изчакат навън, но с работещи двигатели на джиповете.

 

Служителите на рецепцията се шашнали най-вече от това, че Кирил Петков не знаел къде точно отива. Поради тази причина той направил няколко обиколки, докато открие един от ресторантите и се отправил към него.

 

Хотелът е един от най-скъпите и лъскавите в столицата. В него има няколко ресторанта и вероятно именно този факт е затруднил Петков по време на снощната му мистериозна визита.

 

Според информация на ПИК, в хотела са отседнали представителите ЕНП. Припомняме, че те бяха командировани лично от председателя на партията Манфред Вебер, натоварени със задачата да изяснят фактите около ареста на Бойко Борисов.

 

Именно поради тази причина една от версиите е, че премиерът е отишъл на късна вечеря с тях след края на срещата им в Министерски съвет.

Във въпросния хотел често пъти отсядат войници на НАТО, висши военни, както и други политически фигури.

 

Не е изключено Кирил Петков да е имал и някаква друга среща.

Източник: pik.bg

Leave A Reply

Your email address will not be published.