Мрежа

Кеворк Кеворкян не трепна от пияния си и дрогиран син: Да го наказват, не го понасям от 25 години!

0 281 197

Кеворк Кеворкян няма никакво намерение да се опитва да помага на сина си в ареста!

Известният журналист Кеворк Кеворкян коментира задържането на сина му в полицейския арест днес, след като бе заловен да шофира пиян и дрогиран. Интересното е, че Мистър „Всяка неделя“ изобщо не трепна за собственото си дете.

Кеворкян написа в социалната мрежа, че синът му заслужава да понесе цялата строгост на закона. Той поясни, че по принцип не понася такива хора, които шофира в подобно състояние.

Оказва се, че Кеворк не поддържа връзка със сина си от цели 25 години. Самият той го призна във Фейсбук, с което сякаш призова да не го занимават с неволите на наследника му.

Журналистът разкри още, че няма да си мръдне пръста за отрочето си. Ще го остави в ареста и дори се надява на строго наказание.

Таквор Кеворкян, който днес е вече на 48 г., тръгва по лош път още от малък. Негови бивши съседи коментират в мрежата, че той е бил най-големият квартален побойник.

Очевидно баща му разбира, че не може да го вразуми и вдига ръце от него. Това се случва към края на 90-те години на миналия век.

Според някои причината Таквор да е такъв е ранната кончина на майка му. Тя отключва у него гняв и ярост, а баща му е неспособен в онези години да го възпита адекватно.

Кеворк има и дъщеря, която била пълна противоположност на брат си. С нея най-вероятно 78-годишният журналист поддържа връзка.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha 69 − = 64