Мрежа

Калин Вельов пусна на свобода мишелова, който намери паднал в Борисовата градина

0 108

Музикантът Калин Вельов пусна на свобода мишелова, който спаси преди време. За добрата новина сподели самият той в социалната мрежа фейсбук, като сподели видео с полета на птицата.

Вельов откри мишелова Кико докато тичал в Борисовата градина, близо до Зоопарка на пътеката. За птицата след това се погрижиха от фондация „Дивите животни“.

„Заедно с Корней Карнеев пуснахме на свобода мишелова Кико, който случайно намерих в Ловния парк преди повече от месец. Вече уверен и заякнал, отлетя в дивото 🙂 Вълнуващо беше! Благодаря Ви, фондация Дивите Животни и Любомила Кривошиева, че всекидневно дарявате времето, любовта и познанията си, за да спасявате прекрасни диви създания!! Заслужавате много повече и обещавам, че ще помагам с каквото мога, да имате спасителен център и държавата, и София да застанат зад вас!!! Знам, че се чувствате често изоставени и е трудно да разчитате само на дарения, но колкото повече добрини правите, толкова повече хора като мен ще искат да ви помогнат! Не сте сами!“, написа Вельов в социалните мрежи.

Източник: https:www.24chasa.bg

Leave A Reply

Your email address will not be published.