Мрежа

Какво се случва? Пети топ мендижър на Газпром открит мъртъв в дома му в рамките на месеци

1 135 570

Пореден висшестоящ на руския гигант Газпром е открит мъртъв в дома му, узна Мрежа.

И обстоятелствата отново са повече от мистериозни. Става въпрос за Юрий Воронов, на 61 години, която е стоял начело на фирмата Астра Шипинг, която пък се е занимавала с арктическия подраздел на Газпром.

Изключително странни са обстоятелствата, при които е открито тялото му, предават световните агенции. Воронов е бил открит в басейна на имението си с изстрел в главата. Руските власти обаче обявиха, че се касае за самоубийство.

До тялото му е открит пистолет с неизвестен притежател, марка „Grand Power“. Съпругата на Воронов – Юлия, отбелязва, че той е заминал за вилата на 1 юли късно вечерта, като преди това е имал остро спречкване с друг член на борда на директорите. Бил гневен и притеснен. Най-вероятно фаталния изстрел е произведен ден по-късно.

Преди това Воронов е пресушил бутилка водка. Независимите руски сайтове обаче допускат, че мениджъра на „Газпром“ може и да е бил ликвидиран. Той не е първият шеф в гиганта, който намира смъртта си при странни обстоятелства и то в рамките на само няколко месеца, след като последователно си отидоха Леонид Шулман, Александър Тюляков, Владислав Аваев и Сергей Протосени.

1 Comment
  1. Brigida says

    I’ve recently started a website, the info you provide on this website
    has helped me tremendously. Thanks ffor all of your time &work.

    Also visit mmy homepage sitting exams; Brigida,

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha 3 + 6 =