Тъща провали сватбата на младоженци с… торта, която няма да забравят….

https://mreja.bg/jalto/tashta-provali-svatbata-na-mladozhenci-s-torta-koyato-nyama-da-zabravyat/55532 Mreja.bg
Тъща провали сватбата на младоженци с… торта, която няма да забравят….

Тази сватбена история определено ще влезе за дълго време в светските хроники и историите, разправяни от уста на уста.


Младите влюбени Ани и Владимир се запознават в киното, където пламва любовта по между им. Запознанството им започва със случайно настъпване на девойката, след което Владимир не може да откъсне погледа си от нея. Решава да се запознае на излизане с нея и тогава всичко започнало.


Те си допаднали, размели контакти и продължили да се срещат после. Не след дългото младата двойка заживяла заедно. На малко по-късен етап Ани решила да запознае приятеля с майка си.


Естествено бъдещата тъща не одобрила напълно избраника, защото по нейно мнение той бил доста затворен и скромен и разбира се не е подходящ за дъщеря й. Все пак тя оставила решението на Ани спряла да се меси в отношенията им.


След година двамата решили да вдигнат пищна сватба. Така и станало и всичко вървяло по чудо и приказ.


Тъщата решила да изпробва чувствата на бъдещия й зет, като напише на тортата „Поздравления за бъдещите родители“. След, като прочел това Владимир не издържал и побегнал през глава. Той не е бил готов да стане баща и се уплашил при тази възможност.


Източник: blitz.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.