Седмичен хороскоп за 3-10 октомври, 2022 г. - от Овен до Дева

https://mreja.bg/jalto/sedmichen-horoskop-za-3-10-oktomvri-2022-g-ot-oven-do-deva/55898 Mreja.bg
Седмичен хороскоп за 3-10 октомври, 2022 г. - от Овен до Дева

Овен

През седмицата от 3 до 9 октомври ще преживеете събития, които ще ви заредят с оптимизъм за бъдещето. Вероятно през тези седем дни ще получите различни предложения и важна за вас информация. Ще имате възможност да реализирате нови благоприятни шансове, които ще възникнат за вас. Важно значение за вас ще бъде информация, която ще получите от човек, който живее наблизо до вас. Някои от вашите очаквания за тази седмица ще бъдат свързани с важна среща, разговор или събиране.


Телец

През седмицата от 3 до 9 октомври различни новини или събития ще ви покажат правилността на някои ваши решения, които сте взели в близкото си минало. Това особено важи за решения, касаещи ваши отношения с приятели или с познати хора. Пътуванията през тази седмица могат да претърпят промени, като причините за това ще са най-различни, включително възникването на здравословен проблем или друго непредвидено обстоятелство.


Близнаци

През седмицата от 3 до 9 октомври ще се ангажирате с най-различни професионални ангажименти, с бизнес срещи, търсене на нова работа, реклама (презентация) на нов продукт или дейност и др. Някои от важните моменти във вашата работа ще са свързани с клиенти или бизнес партньори от друго населено място. Изненадите по някакъв начин тази седмица ще имат някаква връзка връзка с дете или с млади хора.


Рак

През седмицата от 3 до 9 октомври не изпадайте в паника поради грешки, които вече сте допуснали през изминалата седмица или недоразумения, които са възникнали по ваша вина. През тази седмица ще имате възможност за корекции, но бъдете готови за компромиси, а в някои случаи да поискате и извинение. През тази седмица ще бъде важно да осъзнавате, че финансовите ви дела са твърде нестабилни. Спокойното обмисляне и планиране на нещата, ще ви извади от тази объркана ситуация и ще ви помогне да се стабилизирате.
Лъв

През седмицата от 3 до 9 октомври в голяма степен собствените ви емоции ще влияят върху вашите решения и действия. Това няма да бъде лесна и безгрижна седмица за вас, затова не позволявайте да разпилявате времето си с неща, които не са важни в този момент. Между хората в семейството ви ще бушуват различни емоции, чувства и настроения, които ще излязат наяве през тази седмица. Тяхното развитие ще е непредсказуемо, но вие умеете да балансирате и да създавате хармония около себе си. През тази седмица ще трябва да покажете какво можете.


Дева

Ако сте родени под знака на Дева, използвайте седмицата от 3 до 9 октомври за преоценка на ваши действия и постижения досега. Обмислете добре преживяванията си, успехите и неуспехите от началото на годината до сега. Поговорете си с хора, които смятате, че са важни за вашите планове и цели. Не пренебрегвайте тяхното мнение или съвет. Обмислете ги, преценете ги и тогава вземете решение дали да се възползвате от тях.


Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.


 

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.