Мрежа

Седмичен хороскоп за 3-10 октомври, от Везни до Риби

Вижте какво вещаят звездите за седмицата след изборите

1 18 940

Везни

През седмицата от 3 до 9 октомври ще възникне интересна възможност да промените благоприятно доходите си, да вложите част от енергията си в дейност, която може да ви донесе допълнителни пари. Важна роля в подобни събития ще изиграе информация, предложение или идея от страна на ваши приятели или познати. През седмицата ще преживеете неочаквано събитие свързано с човек, с когото работите заедно: колега, ръководител или клиент.

 

Скорпион

През седмицата от 3 до 9 октомври ще искате да реализирате един прогрес в планове свързани с развитието ви като личност или професионалист. Повечето от вас ще се усещат сигурни, че са изградили нужната база за това. Възможни са неизчистени проблеми и тревоги, които все още да висят във въздуха изчаквайки своето благоприятно време за разрешаване и приключване. През тази седмица ще бъде много важно да съумеете правилно да организирате делата си.

 

Стрелец

През седмицата от 3 до 9 октомври ще имате благоприятно време за работа с документи, за контакти с представители на юридическа или съдебна институция и др. Много е вероятно да ви зарадва новина или предложение, които вещаят бъдеща интересна промяна в живота ви. През седмицата ще преживеете събития или ще имате повод за радост свързана с дете или с млад човек. Новите познанства с хора, които са по-млади от вас ще са интересни и полезни за вас. Те могат да ви обогатят с нови познания, умения, да ви срещнат с други нови хора.

 

Козирог

През седмицата от 3 до 9 октомври ще бъдете съпричастни или въвлечени по някакъв начин в сложни ситуации в живота на приятели, колеги или съседи. През тази седмица може да получите новина свързана с едно проблематично зачеване, раждане на бебе или други проблемни ситуации свързани с дете. През тези седем дни ще ви зарадва новина свързана със син, внук, племенник или друг млад мъж от семейството ви.

Водолей

Среща, събиране или общи професионални ангажименти с жени ще се запомнят с повече напрежение, оживени дискусии, противоположни мнения, противопоставяния. През седмицата ще възникнат неочаквани ситуации свързани с пари, като: забравено плащане, непланиран разход, който може да ви създаде временно затруднение. Седмицата вещае създаване на ново романтично познанство при неочаквани обстоятелства.

 

Риби

През седмицата от 3 до 9 октомври за вас могат да възникнат благоприятни обстоятелства за развитието на дела или ангажименти, които ще бъдат свързани с пари или с финансови документи. През седмицата ще имате среща или разговор с хора, с които ще обсъждате здравословен проблем на човек, който е ваш роднина или приятел. Това ще бъде благоприятно време за всичко свързано с деца. Мнозина ще се зарадват на събитие или новина свързана с раждането на дете или на личен празник, свързан с дете.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

 

 

1 Comment
  1. […] Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук. […]

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha 52 + = 56