Момче падна фатално в асансьорна шахта, докато си прави селфи на строеж

https://mreja.bg/jalto/momche-padna-fatalno-v-asansyorna-shahta-dokato-si-pravi-selfi-na-stroezh/57347 Mreja.bg
Момче падна фатално в асансьорна шахта, докато си прави селфи на строеж


17-годишен софиянец падна от около двайсет метра височина в асансьорна шахта и загина на място, съобщи Цветелина Рандева, говорител на Областната дирекция на МВР - Бургас.

Инцидентът е станал в изоставен строеж на ул. "Съединение" в Приморско, след х-л "Престиж" в близост до ММЦ – Приморско.

Съобщението за инцидента е получено днес около 01.05 ч. в Районно управление - Приморско.

Констатирано е, че причина за инцидента е панорамна снимка, която загиналия младеж и негов 17-годишен приятел решили да направят от изоставената сграда.

След инцидента младият очевидец алармирал полицейските служители, които отцепили местопроизшествието и извършили първоначален оглед.

Тялото на младежа е откарано за аутопсия в отделение "Съдебна медицина" при УМБАЛ – Бургас.

17-годишният свидетел на трагедията е обяснил, че заедно със свои приятели наели квартира в Приморско за лятната ваканция. Решили импулсивно да направят панорамни снимки, като не преценили риска и въпреки обезопасяването на недовършения стореж, проникнали в сградата и се изкачили до последния й етаж.

По случая е образувано досъдбено поризводство. Работата продължава от служители на Районно управление – Приморско.

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.