Мрежа

Извънредно! Бившата жена на Ангел Найденов в критично състояние в болница с ковид (Подробности)

0 6 742
Първата съпруга на Ангел Найденов – лекарката Нина Найденова, с която Мая Манолова ги раздели след 38 години щастлив брак, е в болница заради тежък Ковид. В рамките на една година докторката от Димитровград за втори път попада в лапите на коварния вирус. При първото си боледуване преминала леко през заразата, но повторният ѝ сблъсък с нея се оказал кошмарен.

„Искам да ви уведомя, че отново съм с Ковид пневмония и ще съм в карантина 14 дни. Ще ме замества д-р Маджаров. Телефоните за връзка са изложени на видно място в амбулаторията. Медицинската сестра ще работи с нашия график, така че ще има кой да ви насочва. Бъдете здрави!“, написа към пациентите си във фейсбук д-р Найденова още в средата на ноември, когато разбрала, че се е разболяла.

В следващите няколко дни се чувствала сравнително добре, докато не настъпило усложнение на състоянието ѝ. Тъй като многобройните ѝ приятели и хората, които лекува, не спрели да се интересуват дали е оздравяла, тя публикува и второ послание към тях преди броени дни.
„Приятели, благодаря ви за загрижеността, но ви моля. Не ми пишете, не мога да говоря, нито да пиша. На болнично лечение съм с тежък Ковид. Всичко това ме изтощава много. Не ми е добре. На постоянен приток на О2 съм на максимални литри. Разчитам да ме разберете. МОЛЕТЕ СЕ ЗА МЕН, само от това имам нужда“, написа бившата съпруга на Ангел Найденов във фейсбук профила си.

След няколко дни и нейната племенница Зоя призова за същото. „Църкво Христова! Може ли да продължите молитвената подкрепа за леля ми, която е в критично състояние!“, апелира тя.
Както е известно, д-р Нина Найденова бе изоставена от съпруга си заради връзката му с бившето острие на левицата и бивш омбудсман Мая Манолова. Тя все още не може да прежали проваления си брак с политика, който остава голямата ѝ любов от ученическата скамейка.
Преди точно десет години настъпва кошмарът за нея, когато навръх сватбата на дъщеря им Деси тя разбира, че Ангел има категорични намерения да я напусне, за да живее с извънбрачната си по онова време авантюра Мая Манолова. Впоследствие ѝ иска развод и се жени за шефката на „Изправи се, БГ“.

Лекарката така и не намери заместник на Найденов в личен план. След тежката раздяла тя се обърна към Бога и се посвети на професията и на внучетата си от щерка им Деси. Наследничката им известно време работеше в посолството ни в Берлин, но от няколко месеца насам се е установила със семейството си в България. Именно на тях бившата съпруга на Ангел Найденов разчита за помощ и подкрепа в трудното положение, в което се намира.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha 13 + = 16