Мрежа

Известният боксьор Кубрат Пулев вече е политолог

Според него образованието трябва да е приоритет на всеки, искащ да се развива

0 2 676

Най-известният български боксьор в тежка категория Кубрат Пулев вече е с магистърска степен по политология. Той получи документа лично от ректора на УНСС, проф. д-р Димитър Димитров.

Пулев е решил да използва времето си, когато не е на ринга, за да натрупа знания в съвсем друга наука, а именно политологията.

Кобрата отдавна обсъжда медийно проблемите в българската политика, дори се закани да предизвика на „спаринг“ за заслуги някои от тях. А от около 2 години професионалният боксьор дава знаци, че е възможно да влезе в българската политика и дори се появиха слухове, че ще основе своя партия.

Пулев сподели, че е щастлив за успешно преминатото обучение в УНСС. Той допълва, че му е дало ценни знания и го е срещнало с невероятни професионалисти.

Преди 4 години спортистът от световна класа се дипломира, като бакалавър от НСА Васил Левски, а магистратурата по политология я записа преди година в УНСС.

Пред медиите, които го снимаха на дипломирането той заяви, че е любознателен и обича да учи, като допълва, че обича да му дават съвети за разлика от мнозина. Също така не само не избягва критиката, а дори я търси.

Той посъветва всички хора, особено младите да се образоват, защото само така България може да пребъде.

Източник: lupa.bg

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha 77 − = 70