Мрежа

Излезе видео от нахлуването на МВР в Плаза, докато свири Тайсън кючек (ВИДЕО)

Полицаите влизат в заведението, докато звучи невъзмутимо ретро чалга хит

0 536

Куриозно видео от акцията на МВР с софийския клуб плаза набира популярност в социалните мрежи. На него се вижда как на 23-ти октомври, когато полицаи нахлуват в заведението невъзмутимо продължава да звучи чалгата, а посетителите купонясвят. Още по-фрапиращото е, че полицаите са тежко екипирани, дори са с бронежилетки, когато си проправят път сред посетителите.
Посещението на полицията в Плаза е в рамките на мащабна операция на МВР, която е проведена в 3 области на България и са проверени 13 от най-известните нощни клубове.
Забавното видео става все по-голям хит в социалните мрежи, а коментарите оп него не спират. Повечето от тях са иронични и насочени към самите полицаи.
По време на специализираната акция са извършени проверки на 186 човека, като за 21 от тях е установено, че са от криминалния контингент, известен на полицията. Има задържани 14 лица, от които 2 са били обявени за национално издирване.
Пуснатото в интернет пространството видео от проверката в столичното заведение вероятно е заснето от охранителна камера, като вероятно охранител го е разпространил. Заснетото се развива на фона на изпълнението на фолк дуета Габриела и Съби, които продължават веселието, въпреки присъствието на униформените.
Източник: lupa.bg

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha 42 − = 33