Мрежа

Истински ад на АМ „Хемус“

Сблъсъкът между камионите се е случило на моста над „Витиня“

0 857

За пореден път шофьорите са изправени пред истински ад на АМ „Хемус“.

За пореден път по автомагистралата има километрични задръствания, които отново са причинени от пътен инцидент.

По-рано днес е станала катастрофа между два тежкотоварни камиона, която е довела до сериозни затруднения в трафика по посока Благоевград, отбелязва БулНюз.

Сблъсъкът между камионите се е случило на моста над „Витиня“. Според първоначалната информация водачът на едното от тежкотоварните возила е намалил рязко скоростта. Колегата му, който се е движил зад него го е ударил отзад. Предполага се, че до сблъсъка се е стигнало или заради висока скорост и на двата тежкотоварни камиона или пък заради неспазване на дистанция.

След удара, двата камиона спрели в аварийната лента, а шофьорите намаляват скоростта си, за да ги заобиколят. В комбинация с интензивния трафик по пътищата на страната през отпускарския месец и многобройните ремонти по магистралата естествено предизвика поредната тапа.

Припомняме, че и в края на миналата седмица АМ Хемус бе блокирана от задръствания.

Междувременно стана ясно, че срещу един от двамата турски шофьори на катастрофиралия край Велико Търново румънски автобус, е повдигнато обвинение. Припомняме, че при инцидента изгубиха живота си четирима от пътниците в автобуса.
Източник: blitz.bg

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha 6 + 4 =