Мрежа

Хороскоп за 1-7 август, от Везни до Риби

Вижте какво вещаят звездите според хороскопа, публикуван в tribune.bg

0 55 320

Везни

Предстои ви натоварваща седмица, трябва да бъдете максимално сериозни и отговорни, да имате такт във всичко, да правите умни и обмислени ходове. Нервността и стресът, които присъстват във вас през тази седмица, ще се проявят чрез проблеми в стомашната област и чрез по-силно главоболие или безсъние. Все още е необходимо да вложите много усилия в отношенията с партньора си, защото дори малките неща могат да нарушат крехката стабилност, която съществува между вас двамата в момента.

 

Скорпион

Търсите нещо ново и не изключвате възможността да направите промени в професионалния си живот. Навлизате в период, който допълнително ще донесе много по-добри възможности и способност да се придвижите към това, което искате. Свободните представители на този знак се радват на непринудени контакти, общуване и флирт. Добрите обстоятелства в любовната сфера ви обещават наслада и релакс при съвместно пътуване, на басейн или море.

 

Стрелец

Искате да сте продуктивни в работата си, но някои външни фактори ще ви попречат в малка степен. Не се обезсърчавайте и се опитайте да намерите начин да продължите напред, дори и с малки стъпки. Получавате добри новини, които ви радват и връщат жаждата ви за живот. Следващата седмица ще насочите цялото си внимание към семейството си, защото напоследък малко ги пренебрегвате. Предстоят дни с голям емоционален заряд от сантиментална гледна точка.

Козирог

Седмицата започва с малко по-напрегнати аспекти, но с напредването ѝ ще е по-спокойна. Голямо внимание обърнете на отношенията с колегите. Някои от тях имат определени интереси и не им пука дали някой ще пострада в процеса им на постигането им. Ако видите, че може да пострадате, би било по-добре да избягвате контакт с тези хора. Започнете да работите върху собственото си здраве по всички възможни превантивни начини. Не позволявате на никого и нищо да ви обезсърчи и се опитайте да се занимавате спокойно с работата си.

 

Водолей

Вашият състезателен дух ви е мотивирал и през новата седмица ще започнете да забелязвате промени към по-добро. Физическите, умствени и материални усилия, които сте положили в тази област, ще придобият форма и ще разберете, че не са били напразни. Трябва да се фокусирате върху качеството, а не върху количеството. Ще получите нещо, което наистина сте искали. С правилния подход ще можете да стигнете там, където искате да отидете…

 

Риби

Батериите ви не изглеждат добре заредени за задачите, с които трябва да се справите през първата част на седмицата. По средата ѝ обаче като че ли се възстановявате донякъде и успявате да се справите с голяма част от това, което сте планирали за тези дни. Нещата се движат в правилната посока и има голяма вероятност да преживеете важно събитие. Новата седмица вещае по-добър период както в работата, така и в семейния живот. В личен план постигнете напредък с любимия човек, освободете се от бариерите помежду ви.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha 2 + 4 =