Мрежа

Грандиозно парти за сина на Светлана Гущерова

0 3 211

Семейство Гущерови спретнаха парти на световно ниво. Феерия в кралско синьо и златно бе цветовият код за рождения ден на 2-годишния Добромир Гущеров-младши.

Декор, достоен за истински принц подариха Светлана и Християн Гущерови на своя наследник. Малкият Добромир посрещна гостите на втория си рожден ден в елитен ресторант, украсен като истинска приказка на Уолт Дисни. Специално за Гущеров-младши залата бе аранжирана с любимите му герои Мики и Мини Маус, и патето Доналд. Вълшебна комбинация от няколко цвята синьо бе окъпала интериора, върху който грееха безброй балони в няколко нюанса на небесната краска, елегантно допълнени от балонена гирлянда в старо злато. Звездното семейство получи и специална стена на славата, надписана с името на вип-рожденика. Там гостите на Светлана и Християн увековечиха щастливото събитие с безброй снимки и селфита, които веднага напълниха Инстаграм.

Светлана блестеше с рокля на световен топ дизайнер, издържана в тюркоаз, която събра погледите на гостите. Освен на невероятната домакиня, те се насладиха и на бутиковата торта-замък, върху която удобно се бяха настанили любимите на рожденика Мики и Мини Маус.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha − 2 = 7