Мрежа

Голяма тапа на АМ Тракия заради тежка катастрофа

Придвижването в района става бавно

0 1 499

На АМ Тракия се е образувала голяма тапа заради поредния тежък пътен инцидент, става ясно от кадри, публикувани в социалната мрежа Фейсбук.

Сблъсъкът се е случил на около 124-ти километър в посока столицата като се е образувала тапа. Очевидец разкрива, че за момента в посока Бургас няма тапа, но пък за сметка на това преминаването в района става по-бавно.

Междувременно стана ясно каква е причината, довела до жестокия сблъсък между два автомобила на пътя Плевен-Ловеч на 16 юли, която отне живота на петима души, сред които и две деца.

Припомняме, че тогава при рязко навлизане в насрещната лента автомобил се удари челно в движещия се насреща друг автомобил. Оказва се, че шофьорът, навлязъл в насрещната лента за движение е претърпял инфаркт и поради тази причина е изгубил управление над превозното средство. Това сочи резултатът от назначените редица експертизи, както и аутопсия на тялото.

И при двамата водачи резултатите за наличието на алкохол в кръвта, са отрицателни, отбелязват от прокуратурата.
Предстои да бъдат разпитани още свидетели на тежкия сблъсък, както и да бъде назначена автотехническа експертиза. Провеждането на следствени действия по случая продължава.

Припомняме, че загиналите от единия автомобил бяха тръгнали към Троянския манастир за кръщенето на 7-месечния Мартин, който също издъхна в тежкото меле.
Източник: lupa.bg

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha 8 + 2 =