Мрежа

Годеницата на единия от загиналите полицаи – журналистка в известна медия (Репортерката трябвало да отразява зверското меле)

0 1 929 853

Годеницата на единия от загиналите полицаи е журналистка в най-голямата бургаска медия Флагман, узна Мрежа.

Светлозара Кидерова е живеела на семейни начала с Йордан Илиев от Първо РПУ в морския град. Той е един от двамата полицаи, които бяха убити от шофьор на автобус, пълен с бежанци. Главната редакторка на Флагман Катя Касабова разкри, че Светлозара е в шок от случилото се, още повече, че се е рпедполагало, че трябва тя да отиде на мястото на трагедията и да предава случилото се.

„Автобусът буквално е морга. Вижте как изглежда. Той е карал със скорост, с която е унищожил двете сгради. Вижте как е пометена полицейската кола“, добави Касабова.

Сред бежанците в автобуса е било пълно с жени и деца, натъпкано в багажното отделение. Никой от тях не е пострадал. Загинали са само двамата полицаи – Йордан Илиев, който е бил сред най-примерните служители на реда, и Атанас Градев.

„Въпросът е политически, мигранти нямаше в определен период, когато тази държава се управляваше от друг човек“, каза ощя Касабова и добави, че това няма как да е скрито.

„Тук не само ври, но вече е достатъчно застрашително като размери. Мигрантите дори убиха с нож едно полицейско куче“, уточни тя.

„Трагичното е, че загина полицай, който бе пример за останалите, имаше планове за животса си, искаше да расте в системата и да покаже качества. Той спортуваше непрекъснато, обучаваше се. Той се впусна в това преследване, за да покаже качествата си. Още не е навършил 30 г.“, заключи Касабова.

Източник: Нова ТВ

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha − 1 = 3