Мрежа

Фортуна гледа към парите и през 2023 година

Астро тенденции за 2023 година, според астролога Георги Терзиев

0 3 960

„Реших да изложа нещо, което е в обобщен аспект за света“ – пише астрологът Георги Терзиев във Фейсбук профила си.

Тук няма асцендент, т.е. изгряващ знак, а чисто и просто подредбата на планетите за 1 януари 2023 година. Още с началото на годината се разкрива тенденция за практичен и внимателен подход към установяване и търсене на сигурност във финансов план – хубав аспект между светилата Слънце и Луна.

Слънцето винаги е в Козирог с встъпването в годината. Господарят му Сатурн е в знак на трон – във Водолей. Луната е в знака на нейната екзалтация – най-силното й място, в Телец.

Меркурий, планетата на комуникацията и разума, е ретрограден, също в Козирог, а това е показалец за преосмисляне и анализи. Особено по посока кариера и амбиции, защото Козирог управлява това. Също и в земен, практичен план – Козата. С една дума – година на повишен  разум.

Венера, планетата на любовта, финансите и красотата, е в съвпад с планетата на трансформацията Плутон и също в Козирог, а това е показалец за съществени промени в тези сфери. Марс, планетата на енергията и страстта, е в Близнаци и е ретрограден. Отново тенденции за ревизии в областта на контактите и взаимоотношенията, защото Близнаци управляват тези сфери от битието ни.

И нещо по-практично в персонален план: Тъй като Марс ще стане стационарно директен през м. януари 2023 г., т.е. ще забави хода си, ще спре и ще тръгне директно, то ето да го имат предвид особено родените от 27 май до 3 юни със Слънце в Близнаци. Просто ще бъдете с повишена хиперенергия, но не се дразнете от света, който ще ви провокира. Знам, че като настъпи спор, пререкания и пр., едва ли ще си спомните написаното от мен, но все пак…

Да го имат в предвид и родените със Слънце в Стрелец между 29.11. и 4.12. Защото Кентавърът е полярният знак на Близнаци. Ще го изпитат и родените със Слънце в Дева между 28.08. и 5.09., защото Девицата е в квадратура /най-напрегнатия аспект от 90 градуса/ с Близнаците. Същото е и с родените със Слънце в Риби между 25.02 и 3.03. Иначе е много лесно да упрекваме другите, света и пр.,нали?

Юпитер, планетата на разширението и експанзията е в Овен, а това е тенденция за устрем и впускане в рисковани, пионерски  начинания. Посоката на съдбата и съзнателната еволюция за човечеството е отново към финансовия сектор, както в персонален, така и в световен план.

Но в близост до нея се намира и планетата на внезапните промени Уран, което вещае известна несигурност и обрати във финансов план. Тенденции за метаморфози в банковия сектор. Годината ще е белязана от две слънчеви и две лунни затъмнения, а те са мощен предсказателен фактор по проблеми, които трябва да излязат наяве.

На 20.04. ще има Слънчево затъмнение в знака Овен, което малко или много ще засегне родените между 7 и 11 април. Тъй като Овен е полярният знак на Везни, то ще бъде изпитано и от родените между 11 и 15 октомври. Другото слънчево затъмнение ще е на 14.10., което ще засегне особено родените между 13 и 17 октомври, както и полярните Овни, появили се на бял свят между 9 и 13 април. Как и по какъв начин, зависи от строго индивидуалните им карти, защото няма как да бъда детайлен за всеки зрял човек от планетата ни.

https://www.facebook.com/terzoastro

С почит и уважение към всички ви!

Г. Терзиев

23.12.2022

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha 77 − 70 =