Мрежа

Филип Буков с откровено признание за размера на…

Известният актьор изненада публиката с интимните си откровения

0 2 248

Един от най-разпознаваемите и желани от дамите мъже Филип Буков шокира почитателките си с признание за размера на члена си. Той сподели не само, че е малък, но и освен това и не може да се похвали, че е твърд.

В интервю той сподели, че това не го притеснява, защото винаги може да си намери партньорка за секс, но това което му липсва е любов.

Също така и загатна, че вероятно е влюбен и има жена до него. Същото споделят и слуховете и по-запознатите с личния му живот.

Вероятно сериозната му връзка отново няма да спре упоритите му фенки, които изгарят от желание да видят актьора и от кръста надолу въпреки изповедта му за размера в Инстаграм, че не е голям, но не е и твърд.

Откровенията на звездата от Откраднат живот и Татковци предизвикаха вълна от коментари и реакции в социалните мрежи. Те бяха в двете крайности и имаше както и обидни, така и в подкрепа на ТВ звездата.

Не малко фенове заподозряха 27-годишният актьор, че не е изключено да се шегува със себе си, а дори и някои смятат, че това е присъщо на мъже с достатъчно голямо… достойнство.

Източник: blitz.bg

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha 8 + 2 =