Мрежа

Фандъкова в централата на Демократична България, обсъжда дигитализацията

0 108

Животът и работата след неделя продължават, така Йорданка Фандъкова обясни пред „24 часа“ своята поява днес в 15 ч. пред централата на Демократична България в центъра на София. Кандидат- кметът на ГЕРБ и общинската съветничка Малина Едрева (досегашен председател на групата на общинските съветници от ГЕРБ – б.р.) бяха засечени от Офнюз да излизат след среща с лидерите на обединението Христо Иванов и Атанас Атанасов. 

Йорданка Фандъкова пред „24 часа“ потвърди, че е била в централата на бул. „Витоша“ по нейна инициатива. Христо Иванов и Атанас Атанасов предпочели да не идват в централата на ГЕРБ, ао тя не обича срещи по кафенетата, защото не се крие.

Фандъкова обясни, че не е търсила подкрепа за балотажа, тъй като от Демократична България обявиха, че няма да подкрепят нито нея, нито Мая Манолова на втори тур. 

Има теми, които са важни за столичани, например дигитализация на услугите в общината, а Демократична България има експерти, обясни Фандъкова пред „24 часа“. 

Столичани забелязали излизането на Фандъкова от централата на бул. „Витоша“. В светлосин дънков костюм, пешком, тя се отправила в посока НДК, където се намира предизборният й щаб.

Източник: https:www.24chasa.bg

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha 86 − 78 =