Мрежа

Ето я единствената достойна постъпка на лошото момче Явор Бахаров

След сумати нарко и алко изцепки лошото момче на българския театър Явор Бахаров пази спомен и за героична постъпка

Любимото занимание на Явор Бахаров през лятото е сърфът
0 30 389

Ясно е, че човек като Явор Бахаров не плаща данък обществено мнение и не се интересува какво мислят хората за него. За мнозина ще прозвучи учудващо обаче, че бунтар като него може да има и друга страна и тя да не се корени нито в сводките на полицията, нито пък около получения „Икар“ за актьорски достижения в театъра.

През лятото на 2015 г. той влиза в друга житейска хроника, тази на истински спасител на човешки живот. Тогава на плажната ивица на Силистар Явор Бахаров, приятелят му и колега Бойко Кръстанов и Димитър Захариев изваждат със сърфовете си мъж, преди морето да го превърне в удавник. Без да се замислят за собствената си безопасност те се хвърлят със сърфовете си навътре в морето и изваждат младеж пред смаяните погледи на спасители и плажуващи. На достойната им постъпка става свидетел журналистка от в. „Монитор“, която дава гласност на случката.

За тази своя постъпка Явор Бахаров на следващата година получава наградата „Достоен българин“.

Любимото занимание на Явор Бахаров през лятото е сърфът

Колко лоши момчета постъпват така? Отговорът би следвало да затвори устите на доста клюкари и зложелатели, които през годината заливаха само със злъч по-младия брат Бахаров.

За разлика от 37-годишния Явор брат му Захари Бахаров (41 г.) е уравновесен, улегнал мъж с щастливо семейство. Той така и не успял да вкара братчето си в правия път, макар че неведнъж му е помагал и го е измъквал от помиите – било то с пари или с връзки.

Източник: „Уикенд“

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha + 69 = 71