Мрежа

Емили Тротинетката го загази много сериозно

Изглежда си търси всячески белята

0 1 071

Емили Тротинетката, която придоби известност именно с рисковото шофиране на тротинетката си, е била приета в „Пирогов“, след удар с автобус.

Тя е с охлузвания. Оказва се обаче, че полицаите, пристигнали на мястото на инцидента, са я тествали за наркотици и резултатът е бил положителен.

Очаква се да излязат резултатите от кръвните проби на Емили Тротинетката. Ако и там бъда потвърдено наличието на забранени вещества в кръвта, тя може да се „сдобие“ с престой зад решетките между 1 и 3 години.

Тя стана известна след като бе заснета направо да лети с тротинетката си със 125 км./ч.
В столичната „Пътна полиция“ изнагля до краен предел, обяснявайки, че няма шофьорска книжка, но според нея не нарушава закона, тъй като го познава. За нея не е проблем това, че шофираната тротинетка развива по-висока скорост.

Припомняме, че това не е първият й инцидент. През август тя претърпя катастрофа на столичното Околовръстно шосе, по което отново летеше със 100 км./ч.
Тогава самата тя сподели в социалната мрежа Фейсбук, че се е разминала само с ожулване на задните части и всичко е наред.

Повече от очевидно е, че Емили търси всевъзможни начини да привлече вниманието. Мнозина вече й се заканиха, че ще й хвърлят един бой, ако ги вкара в беля с безразсъдното си шофиране. Очевидно наистина няма да миряса, докато не се случи някакъв по-тежък инцидент.
Източник: lupa.bg

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha 85 − = 79