Мрежа

Елизабет Втора била наясно, че смъртта чука на вратата й

Споделила, че Балморал е подходящо място, където да умре

0 857

Един от хората, видели за последно жива кралица Елизабет Втора разказа за трогателния им разговор, отбелязва изданието „The Sun“.

Става въпрос за д-р Иън Грийншийлдс, който бил домакин на Общото събрание на шотландската църква.
Той се е срещнал с кралицата през миналия уикенд. Разкрива, че Елизабет Втора била наистина в добро настроение и много се вълнувала, когато заговорела за принц Филип.

В събота Грийншийлдс вечерял заедно с кралицата, а в неделя отново били заедно, но на обяд. Тогава говорили за задгробния живот.
При все, че вече не била в цветущо здраве, кралицата не била изгубила присъствие на духа. Коментирала миналото си, любовта й към Балморал, родителите й, принц Филип и разбира се конете. Не пропуснала да направи коментар на случващото се с нацията и църквата.

Говорила с голямо вълнение за кончината на съпруга й и не скрила, че смъртта му я съкрушила. Споделила, че обожавала да прекарва времето си с принц Филип в планинското им жилище. След това отвела Грийншийлдс до прозореца и започнала да говори с любов за градината, която била истинска гордост за нея.

Коментирали темата за вечния живот и възкресението. В този момент кралицата споделила, че обожава Балморал и смята, че е много подходящо да издъхне именно там.
Източник: blitz.bg

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha − 2 = 5