Мрежа

ЕКСКЛУЗИВНО: Автобусите с мигранти са били два! Вторият е изоставен край Нова Загора! (СНИМКА)

0 1 178

Автобусите превозващи мигранти край Бургас са били два, научихме от свои перфектни източници.

Когато полицията прави опит да спре първия, вторият успява да мине успешно през контролния пункт и в крайна сметка да се измъкне.

Впоследствие той е бил локализиран от МВР край Нова Загора благодарение камерите на АПИ. Сигнал пък за открит изоставен автобус е бил и подаден от директора на завода за металорежещи машини в Нова Загора.

Според нашата информация автобусите на ОПГ-то са били общо три и всички са били закупени от фирма “Тони 2004” собственост на Иван Василев. Василев минава за един от най големите търговци на автобуси, като до този момент няма данни той да има нещо общо с трафика. Той е бил задържан вчера за 24 часа. Основната му вина се заключва в това, че е продал автобусите в брой, без фактури.

Според нашите източници автобусите са били продадени като бракувани, а впоследствие са им били поставени фалшиви номера. Пак според нашата информация, те са превозвали мигранти денонощно в продължение на близо 6 месеца, като третия автобус се издирва и в момента.

NBOX.BG успя да се сдобие със снимка на изоставения край Нова Загора автобус. Той е с френски номера и открит празен, като от мигрантите пътували в него няма следа.

Нека припомним, че миналия ден, край Бургас след катастрофа на автобус с мигранти с полицейски автомобил загинаха двама полицаи.

Източник: Nbox.bg

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha + 48 = 57