Мрежа

Дядо Николай: Добрите дела на Здравко Димитров са многобройни

0 0

„Ние познаваме Здравко Димитров от много време. Той е вярващ човек, добър син на светата църква, щедър спомоществовател. Самият той не иска да бъде хвален за добрите си дела, но те са многобройни“. Това каза пловдивският митрополит Николай в словото си в църквата „Св. Марина“, след като отслужи молебен за здраве и успех на кандидата за кмет на Пловдив Здравко Димитров и шестимата номинирани от ГЕРБ за районни кметове.

Дядо Николай не пропусна да даде и напътствия на Здравко Димитров. Той посочи, че властта принадлежи на Бога и че всеки управник трябва да бъде отговорен към отделния човек. „Властта означава отговорност“, подчерта пловдивският митрополит. Дядо Николай благослови Здравко Димитров и шестимата кандидат-кметове на ГЕРБ и им пожела успех в кампанията.

На молебена в църквата „Св Марина“ присъстваха съпругата на Здравко Димитров – Меглена, и дъщеря му Мария, както и над 300 членове на ГЕРБ и привърженици на партията. Очаква се всеки момент Здравко Димитров и кандидатите за районни кметове да пристигнат пред шатрата на ГЕРБ в центъра на града. 

Източник: https:www.24chasa.bg

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha 52 − = 50