Мрежа

Дъщерята на Наталия Гуркова на световен конкурс в Бразилия

0 0

Дъщерята на Наталия Гуркова ще участва в световен конкурс за красота в Бразилия. 10-годишната Джорджия заминава утре заедно с майка си и с Ирина Папазова, която държи правата на “Мис България” и още куп конкурси за малки и големи момичета.

Полетът е през Париж и първите три дни ще бъдат в Рио де Жанейро, където ще разгледат забележителностите. След това се отправят за Куритиба. Там ще се състои световният конкурс “Литъл Мис Нейшън” (Little Miss Nation). Подготовката започва на 1 септември.

Малката Джорджия упорито върви по стъпките на майка си, която е Мис България 1998 г. Момиченцето пък е носителка на титлата “Малка Мис България”, а сега отива и на световен финал. В него ще участват 30 деца от 20 държави и се представят в категории от 4- до 16-годишна възраст.

В продължение на една седмица ще има различни кръгове, включващи интервюта с журито, модно шоу и вечер на талантите, в която Джорджия ще пее. На финала на 6 септември ще има представяне с официални тоалети, национални костюми и дефиле с тоалети на популярни марки.

Източник: https:www.24chasa.bg

Leave A Reply

Your email address will not be published.