Мрежа

Добрата новина: Загубената жена в гората е спасена

Като по чудо тя е оцеляла 3 дни без храна и вода

0 1 392

66-годишната жена, която се загуби в гората е открита здрава и невредима. Василка е в неизвестност от 19-ти юли, когато от вила в квартал на столицата Сеславци обърква пътя и поема в грешна посока. Тя е ходила до Своге, което е над 40 км от началната точка.

Късно вечерта на 19-ти юли Василка се обажда на дъщеря си и споделя, че е в гората около Сеславци, прибира се към Челопечене, но й пада батерията на телефона. Това е последният им разговор оттогава. Дъщерята решава да се обади на компанията, с която е била майка и на вилата, но разбира, че е възникнал спор и майка й си е тръгнала оттам.

 

На другия ден сутринта подават сигнал в МВР и започва мащабна акция по издирване на 66-годишната жена. Полицаи, гражданска защита, пожарна и близки започват да обхождат района и маршрути, но не откриват никаква следа. На другия ден се включват и полицаи от Криминална полиция.

Откриват стъпки и по тях смятат в кои посоки може да е тръгнала. Разделят възможните маршрути на 3 и сформират 3 групи за всеки от тях. След дълги 72 часа откриват жената много изтощена и уплашена, но като цяло в добро състояние след дългото време без храна и вода.

Откарана е в болница, но се чувства по-добре и близките й са с нея.

 

Източник: blitz.bg

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha 9 + = 18