Мрежа

Диана Димитрова заби пиара на „Лудогорец“ (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

Според светската мълва, са заедно отскоро

0 1 178

Мълвата в светските среди носи, че отскоро 32-годишната актриса Диана Димитрова е във връзка с човек на Кирил Домусчиев – пиарът на „Лудогорец“ Владислав Трифонов.

Макар двамата да не коментират връзката си, направи впечатление, че именно Трифонов придружи Димитрова на откриването на последната й изложба в столична галерия, след което сподели с приятелите си в личния профил във Фейсбук: „Докосване“ – една силно завладяваща изложба, творение на най-красивата художничка сред артистите и най-красивата актриса сред художниците Диана Димитрова. Респект!“


Кадър от културното събитие придружи публикацията му. Припомняме, че то се състоя на 7 март. На въпросния фотос Диана и Владислав се гледат влюбено и са прегърнати на фона на едно от новите й творения, обединени под надслов „Докосване“. Именно поради тази причина постът на Димитров започва с тази дума.

Трифонов работи в „Лудогорец“ от 11 години. Неотдавна той се изяви и в „Стани богат“, където спечели сумата от 10 хиляди лева. Наскоро 46-годишният Владислав си е присадил коса по примера на Боби Михайлов. Очевидно това му решение е, за да е красив пред новата си любима.


Преди време мълвата носеше, че отношенията между Диана Димитрова и адвоката й Антон Станков, са повече от професионални. И двамата обаче отрекоха категорично слуха, че са прекрачили границата на служебната комуникация.
Източник: Уикенд

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha 8 + 1 =