Мрежа

Да му мисли Елена-Антоанета! Нали е интелектуалка…?

Елена-Антоанета използва думи, чиито значения всъщност не знае

Елена-Антоанета се прави на интелектуалка
0 10 701

Макар че в шоуто „Ергенът“ Елена-Антоанета се представя като копирайтър и писател, ние всъщност не знаем какво е написала , за да се определя по този начин. Момата май има доста комплекси за образованието и културата си, тъй като държи непременно да се представи като интелектуалка – умна и красива, какъвто е еталонът за идеалната жена.

Когато имаш такива претенции обаче, които нямат покритие, често се случва човек да се изложи, точно когато парадира с богата речева култура. В един разговор с почитатели в Инстаграм потенциалът на Елена-Антоанета лъсна в пълния си блясък. Тя употреби дума, чието значение явно не знае, а на всичкото отгоре я написа и грешно. Помолена от почитатели да опише главния герой в шоуто Евгени Генчев, Мария-Антоанета написа: „Космополитен, джентълмен, абсолют, промискуитетен, а освен това и къдрав“.

Елена-Антоанета се прави на интелектуалка

На следващия ден, явно вече предупредена, че думата има обидно значение, Елена-Антоанета се опита да заглади нещата. Дамата първоначално сбърка и изписването на думата като „промОскуитетен“. С извинението че си е „осиновила“ смисъла на тази дума, момата се опита да се измъкне от положението. Гафът обаче си остана, защото промискуитетен в интимен план се отнася за човек, който има безразборни интимни контакти. Кой знае, Евгени може да се почувства и поласкан от това определение, но да му мисли Елена-Антоанета! Нали е интелектуалка…?

Източник: „Уикенд“

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha 19 + = 23