Мрежа

Циркът с най-голямото шапито в България „ВелиЛанд“ отвори врати във Велинград

Инвеститор на новия културно-атракционен комплекс е предприемачът Илия Кадинов

0 8 454

Истински празник на цирковото изкуство под шапитото на най-големия цирк у нас „ВелиЛанд“ се проведе във Велинград. Премиерното представление поднесе на публиката бляскави артистични изпълнения, въздушна акробатика и жонгльорство, джигитовка на коне, невиждани досега холограми на диви животни, комедийно шоу, танци, музика и много хумор. А водещ бе обаятелният тв журналист Драгомир Драганов, посветил се на популяризирането на цирковото изкуство.

Инвеститор на новия културно-атракционен комплекс е предприемачът Илия Кадинов. Той получи специални благодарности от кмета на града д-р Костадин Коев за интересната идея и смелостта да я реализира. Благодарение на г-н Кадинов, за напред освен с прекрасните СПА центрове Велинград ще привлича гости и заради „ВелиЛенд“.

Културно-атракционният комплекс се простира на рекордните за родните ширини над 70 декара разгъната площ. Там най-малките гости могат да лудуват на воля в специален екокът за игра, парк с множество атракциони, зона за отдих и релакс на възрастните, както и артистично оформено пространство за храна и напитки. Съвсем скоро предстои откриването и на зоокът, където децата ще могат да пипнат, нахранят, разходят и яздят коне и камили. В допълнение се планира изграждането на етно юртено селище, закрит детски център и конна база, в която ще се изнасят единствени по рода си представления с коне.

Внушителното цирково шапито и занапред ще посреща артисти от всички краища на света.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha 3 + 6 =