Мрежа

Целеустремените двойки правят по-хубав секс

1 499

Между двойките, които определят половия си живот като „невероятен“, има нещо общо и то не е свързано с креватните им практики. Резултатите от проучване, направено във Великобритания, показват, че ключова роля играе поставянето на цели, пише в. „Дейли стар“.

Допитването на компанията за секс играчки КалЕкзотик показва, че внушителните 93 процента от участниците, които окачествяват интимния си живот като „невероятен“, са изключително активни в поставянето на цели заедно с половинките си. За сравнение – само 43 процента от индивидите, според които сексът им е „скучен“ или „несъществуващ“, могат да се похвалят и с целеустременост, предава БТА.

Поставените цели не е задължително да са свързани с интимността. В действителност най-малък процент – 44 на сто, касаят половия живот и в частност честотата на секса и изпробването на нови пози.

Четиридесет и девет процента от анкетираните споделят, че си поставят за цел да споделят повече, да бъдат по-верни и надеждни.

Резултатите от проучването показват, че 62 процента от партньорите си поставят съвместни физически цели, като например да тренират повече. Най-голям процент – 79 на сто, имат общи финансови стремежи.

Едва шест процента от двойките признават, че не обсъждат целите си, каквито и да са те, със своите партньори.

Източник: https:www.24chasa.bg

Comments are closed.