Мрежа

Честито! Никълъс Кейдж стана баща на дъщеричка

Той е изключително щастлив

0 1 178

58-годишният холивудски актьор Никълъс Кейдж съобщи благата вест.

Той е станал баща на дъщеря за пръв път. Двамата с 27-годишната му съпруга Рико Шибата са станали родители на момиченце, отбелязва списание „Пийпъл“.

Дъщеричката на Никълъс Кейдж и съпругата му носи името Аугуст Франческа Копола Кейдж. Тя се е появила на бял свят през вчерашния ден (7 септември) в Лос Анджелис. Представители на звездата потвърдиха новината и разкриха, че майката и детето се чувстват добре.

Това е първата обща рожба на Шибата и Кейдж. За никого не е тайна, че актьорът има и още двама синове от предишните си бракове.
Новината за бременността на съпругата на Никълъс Кейдж бе съобщена през януари. Няколко месеца след това развълнуваният актьор съобщи, че двамата очакват момиченце.

Щастливият актьор споделя, че синовете му вече са големи, а на него много му липсват разходките до магазина за детски играчки. Е, няма никакво съмнение, че сега ще му се наложи да отскача доста често дотам.

Неотдавна Кейдж сподели и че му липсва пеенето на детски приспивни песнички, както и люлеенето на ръце. Тогава той си мечтаеше да има възможността да се върне отново към тези толкова приятни моменти. Ето, че очевидно съдбата е чула желанията му и ги е сбъднала.

Припомняме, че двойката сключиха брак на 16 февруари 2021 година.
Източник: blitz.bg

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha 35 − 25 =