Мрежа

Бургас потъна в траур

Младият мъж оставя вдовица и сираче

0 1 499

Бургас потъна в траур, след като стана ясно, че 29-годишният Николай Николов е напуснал този свят.

Младият мъж е родом от бургаското село Твърдица. Той издъхна две седмици, след като преживя тежка катастрофа с мотора си, отбелязва Флагман.бг.

Инцидентът се случи на 19 юли на отсечката между Бургас и Малко Търново.
От разпространената малко след зверската катастрофа информация от полицията стана ясно, че Николай Николов се е движил със скорост, несъобразена с пътните условия. Поради тази причина при навлизането на управлявания от него мотор в ляв завой се е сблъскал с крайпътен бордюр, който го е изхвърлил от пътя.

Младият мъж беше настанен в Университетската многопрофилна болница за активно лечение в Бургас. Той бе с тежка черепно-мозъчна травма. Въпреки положените усилия обаче за съжаление реаниматорите не успяха да се преборят за живота му и да го върнат отново на семейството му.

Цялото бургаско село Твърдица скърби за погубения млад живот.
Те споделят, че Николай бил изключително смел и достоен човек, както и добър баща и съпруг. Младият мъж оставя вдовица и малко дете сираче.

Припомняме, че през вчерашния ден беше абсолютна лудница на АМ „Тракия“, тъй като се случиха цели 13 катастрофи, които предизвикаха зверски задръствания.
Източник: blitz.bg

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha + 11 = 17